Švedska na Skype. Na daljavo švedski, učenja in mentorja

Dober dan za vse obiskovalce te strani

Če ste, potem Ste, kot sem jaz, zanima me, v angleškem jezikuIn se srečevati z ljudmi, katerih interesi skladajo s tvojimi, vedno užitek. To je govorilo približno milijon ljudi, večinoma prebivalci Skandinavski Polotok, kjer je razširjena. Tudi švedski jezik Avtonomne ålandski Otoki pripadajo Finskem. Govorimo o strukturi jezika, je lahko ugotovil, da je Švedska še vedno ima veliko različic jezika, tako imenovani narečij, z znaki avtonomije.

Zdaj dodeli glavni skupini narečij: značilnost phonetics je prisotnost dolgih in kratkih zvokov in syllabic bilance.

Posamezni učenci začeli učiti švedski jezik, glede na to da je zelo lepa, melodične zvok. Če govorimo o slovnice, na švedskem, v nasprotju s švedskega jezika, moški in ženski rojstev, so Združeni v eno rodu.

Tako nekako, skupno in povprečno.

Tudi značilno, razlika je odsotnost primerov.

Zdaj jezikovne šole ponujajo razdalje tečaj učenja švedskega preko Skype - to je nadaljevalni tečaj in potovanja. Napredni tečaj je namenjen tistim, ki se želijo učiti švedščine kot drugega jezika, ki bodo potrebni za poslovne komunikacije ali za selitev na Švedsko. Ker trenutno pomemben del Skandinavskih začel, da pogled na Skandinavskih državah, kjer je življenjski standard, na podlagi trenutne spremembe v naši državi, rast brezposelnosti, je veliko večja, kadar je stabilnost in značilnost vseh Nordijskih državah naročilo življenja. Mnogi od tistih, ki se želijo naučiti švedski soočajo s številnimi izzivi - pomanjkanje potrebne literature in nezmožnost, da bi našli izkušenega mentorja. Čeprav je učenje, samostojno, ne priporočamo, pogosto ljudje, učenje tujega jezika, na lastne izkušnje, dodatne težave, na primer z izgovorjavo, ker le izkušen mentor lahko časa, da popravi napačno izgovorjavo zvokov in besed. In če ljudje so se naučili napačna izgovorjava, pravilno je zelo težko in pogosto zelo težavno ali nemogoče. Prav tako boste morali trenirati s mentorja, ki ima izkušnje, da ni bilo potrebno, potem odločili za pomoč več izkušenih učiteljev. Zato, da shrani v tujem jeziku ni potrebno, da uporabijo storitve dober mentor samo to je potrebno, čeprav niso stalno delo z njimi, ampak na začetno raven, ko boste doumeli osnove jezika, da je to potrebno. Nadalje, seveda, lahko svoje učenje jezika, za izboljšanje svojega besednjaka, vendar je pod rednim nadzorom učitelja, potem uspeh v učenje, pravilna izgovorjava besed in stavkov bo očitna. V šoli boste našli izkušenega spletnega mentor švedski, ki je enostaven za učenje na daljavo švedski v kratkem času doseže želeni rezultat.

Zagotavlja širok nabor učbenikov, tuje izobraževalne literature, zagotavljanje materialov za zamisljeni, ki bodo prispevale k bolj hitro asimilacijo materiala.

Poleg tega Boste dobili prilagodljiv urnik, možnost spletne izkušnje kadarkoli, pred reorganizacijo razredov. Poleg tega, učenje na daljavo je relativno cenejši, kar vam omogoča, da shranite. Tukaj, čas je namenjena oblikovanju pravilna izgovorjava, potem poučevanje branja in phonetics. V slovnico poudarek je na gradnji besedni red. Na tej ravni je učenje osnov komuniciranja na vsakdanje teme. Na tej ravni je koristno za ljudi, učenje osnov švedskega za potovanja v države na Skandinavskem Polotoku.

Ne vem, katere koli Evropski jezik. Moja hči, ki živi na Švedskem.

Kliče k obisku z njo.

Pred mnogimi leti na Univerzi sem študiral francoščina, zdaj pa popolnoma pozabili. Res bi rad, da se počasi učijo švedski. Hvala za vašo pozornost.

Irina Pozdravljeni.

Sem študij v gimnazijo, na Švedskem in rabim učitelja, ki bi si po mojem črkovanje domače naloge. Pišite mi, če imate kakršne koli predloge.

Res bi rad, da se naučijo, švedski, da bi šel na smučišče, za dolgo časa.

Žal mi je, ne vem, jezik, vendar se bom z veseljem naučili. Želite izvedeti, švedski jezik na spletu. Znanje, potrebno za komunikacijo na ravni gospodinjstev. Razredi krat na teden. Že študiral nemščina na Inštitutu. Dober dan Bi želeli osvežiti svoje znanje švedskega jezika, študiral zelo dolgo časa. Če je mogoče, online. Frekvenca - krat na teden. Lep pozdrav, Victoria dobrodošli.

ima rahlo razširjena v Evropi in po svetu

Všeč mi je švedski jezik. Nekoč sem obiskal prijatelje na Švedskem in se zaljubil v tej državi. Rad bi, da živijo tam.

Imam prijatelja, na Švedskem, vendar imam malo povedati.

Vem, malo svojega govora. Rad bi vedel, kako zgraditi stavek. In plesni vse na kup. Jaz bi to naredil dvakrat na teden. Dober dan Bo gibljejo na Švedsko, znanje jezika je nič.

Govorijo Angleško.

Bi želeli graditi na najmanjšo možno baze podatkov na Švedskem.

Razredi so zaželene v večernih urah ali konec tedna krat na teden. Dober dan Znanje jezika je začetni.

Govorim angleško in francosko. Razredi so zaželeno, zvečer ali ob koncu tedna, krat na teden.

Živi na Švedskem leta, veste, da ne more govoriti, je tekoče govori francosko in angleško, ki lahko svetujemo.

Rad bi, da začnete razredov.

Moj ravni je osnovni, govorim angleško in francosko. Začel sem za študij švedskega jezika v skupini, in za nekaj časa posamično. Zdaj sem na Švedskem, preučevanje jezikovnih tečajev, ampak na daljavo, ne v skupini. Sem potreboval podporo učitelja. krat tedensko, dnevno. Dober dan Želim, da se začnete učiti, Moja stopnja nič, ker je bila v Stockholmu za leto, vedeti nekaj stavkov. Dogaja, da se premaknete na Švedsko, je v nekaj mesecih, zato sem si želela, da govorite vsaj vsakdanji pogovorni govor, branje. Čaka na odgovor, Hvala. Dober dan Res bi rad, da se začnete učiti švedščine preko Skype.

Govoril malo in razumel, ampak načeloma nič ravni.
poglejmo spoznali dekleta klepet ruleta brez spletni video chat Dating brez registracije Chatroulette brezplačno brez registracije video Dating s dekleta sex Zmenki oglejte si videoposnetek klepet ruleta plus z dekleti kje spoznati video klepet brez registracije z dekleti erotični video klepet za pare