Italija je nedvomno in nesporno deželo lepote-pokrajina in narava, hrana in vino, ljudje (brez meja dvom.) in, seveda, Opera, jezik. Po živi tukaj za tri leta, sem dobil dostop do besede in izrazi, ki popolnoma opisujejo položaj, ne razmere. Tako dolgo, kot si ne uporabljajte to v dobesednem pomenu»voda v ustih», vas prosimo, da jo uporabljajo v kateri koli situaciji, v tem okviru.

Preverite moji predlogi za poti v Večno Mesto. Upam, da te besede in besedne zveze, ki Vam jih dala okus, kako zabavno (in slikoviti) je italijanski. Uporabljajo se na počitnicah, ali celo na dom prevoz Dolce Vita. Širjenje italijanskega ljubezen z objavo tega članka na Facebook, Twitter, Instagram in YouTube. Po študiju v tujini v Firencah, Hannah je bil ujet s strani Italije in zdaj klice Rimu njenega doma. Ona je vedno na lovu za najbolj verodostojno restavracije, očarljive ulicah nizajo Vespa in stare Fiat, stranke, ki je potekalo v Rimu, in najbolj razburljivo potovanje iz Rima za dan ali dva ob koncu tedna. Ena izmed njenih najljubših blog delovnih mest v Italiji je, da delite svoje ljubezni, za to državo z drugimi ljudmi, navdihujejo jih, da se sprostite ali odražajo na najboljše spomine iz svojega življenja.

To je velik seznam lokalnih izrazov

Vedno je potrebno, da Italija, podobno kot večina ljudi, ne govorijo angleško. To bi bilo lepo, če bi malo pogovor v njihovem jeziku. To je velikega pomena v človeški odnosi. Hvala

About