Moških in podjetja, TV videi, informacije o podjetjih in njihovih glavnih znakov

Sonicar, vodilna v proizvodnji aluminija transporterji

TV je medijske platforme za tematske, trajnostno in svetovanje video. proizvaja za izboljšanje glavne like, dogodke, kulturo in inovacijski potencial odličnosti na različnih področjih italijansko podjetje, ki prispeva svojo vsebino za spodbujanje in povečanje njihove prepoznavnosti, odobritev in popularnost na spletuproizvaja video novice oddaj, ki dokument dejavnosti, zagotavljanje informacij, pojasnite novih izdelkov, predstavljenih med sejmi, prireditve ali druge priložnosti vredni promocijo. Prepoznavnost novinarstvo na TV channel"Moški in Podjetij,"je brezplačno, medtem ko je izvajanje promocijskih edition s"Kleti v Li brandi"je začel razvojno fazo, ki je zajela celotno vinskem sektorju v regiji, kjer se različne družbe, ki se gradijo, da se lahko kosa z veliko bolj znane oznake realnosti. Iščem finančni partner za pridobitev manjšinskega deleža v novo podjetje pod nadzorom Illy skupina, ki združuje štiri manjše družbe podjetja, povezana z"non-pokal"sektorjih. Cilj: Rast in uvrstitev posameznega podjetja Iz Armani, da Ferragamo, od Prada, da Versace, in dve podjetji v Lombardiji bo okrepilo odnose z večjih modnih znamk. Po sklenitvi sporazuma z dediči na proizvodnjo pohištva iz kultne master, pohištvo skupina pridobila Azucena blagovne znamke, ki bo ponudil najprej izdelani predmeti za prodajo, začenši oktobra. Prihodek od prodaje je skoraj milijon v Italiji in milijarde dolarjev po vsem svetu. Na stotine mladih ljudi, ki so bili zaposleni v zadnjih petih letih, povprečni znesek naložbe je vedno približno eno leto. Mantuan podjetje vlaga milijon evrov v raziskave V preteklih letih delovanja, se je več kot aktivnih patentov. V Parker Sončne Sonda iz NASA se je začela, prvi zasnovan tako, da se obrnete na Soncu, kar gre za zapis na daljavo milijonov kilometrov: študij na zunanji del.

Laura Francone, ženska Manager na Lange, izvaja družinsko podjetje za trideset let.

V Caserta-osnova družba pričakuje, prihodek od prodaje povečal za približno enak znesek za rast na tujih trgih, še posebej z ZDA, Japonsko, Kitajsko in Evropo. Na začetku septembra, novo jeseni program jutranji radijskih oddaj, pripovedati z žensko glas, dejstva iz vsakdanjega življenja, ki nam je mar, portreti.
online chat ruleta registracija online video klepet brez video klepet erotični live video streaming klepet Dating video klepet na spletu z dekleti spletna mesta za Zmenke za odrasle klepet ruleta brez registracije brezplačna Klepetalnica Chatroulette brez registracije poročena ženska si želi