Sem le bil ta fant je za nekaj tednov, in on je tako nestrpen, da prosim svoje starše. Ko sva se spoznala, mi je rekel, da on ni res želite odnos, saj je bil, da preveč pritisk na njega. Torej, zakaj hoče izpolniti svoje starše? Kaj? Jaz sem zelo zmeden. In poleg tega, on je že dal odgovor.»Sem le bil Dating ta človek je za nekaj tednov, in mu je zelo mudilo, da si moji starši. Ko sva se spoznala, mi je rekel, da on ni res želite odnos, saj je bil, da preveč pritisk na njega. Torej, zakaj je to storil želite izpolniti svoje starše? Jaz sem zelo zmeden. In poleg tega, on bi že sprejela me je, da svoje mame, ki je bila presenečenje napad nisem vedel, o vnaprej.

(Oba sta bila sama, in ona ne more upoštevati zakonsko zvezo, če ni bilo celo moje.) Hej fantje, če želite spremeniti mojih mislih, sem bil enkrat pustila, tik preden sem si premislil, in on me povabili, da izpolnijo svojo mamo. Ha-ha. Ampak, če boste vprašali, zakaj fantje na Splošno želim, da izpolnjujejo njihove starše v obratni smeri, en razlog je lahko, da želite, da pokažejo svoje starše, kar so jih našli in jih prosite za dovoljenje. In drugi, kažejo, da ste bili dovolj dobro, da poskrbite, da boste vedeli, bi strinjali. Žal mi je, če to zveni zmedeno. Če želite sebi ne sprašuje za to, to običajno pomeni, da so v vas, ker je živčni izkušnje, da veliko ljudi ne želi imeti, če ga ne bo imela. Tudi, če so vaši starši ne bi ga imeli, potem to pomeni, da je točk je ven, in ve, da vaš oče mnenje boste imeli vpliv na to, kako mislijo o njem (ki je lahko priložnost, da rastejo navzgor, če jim je všeč njim). On je tudi, da jim zaupam, da imajo dobro mnenje o njem. On se zdi kot dober fant, če vprašate mene. P. S. Veste, če je celo misli o tem, kje odnos se dogaja, samo nasmeh in mimogrede vpraša ga:»Hej, to ne pomeni, da ne želite odnos, in zdaj oni so Dating njihovi starši. Kaj se dogaja? Poskusi, da ne vzemite tega preveč resno. Če si to rekel v šali, da bo bolj jasno, ker bo bolj udobno. Če fant pade v ljubezni z dekle, in nato ugotovi, da želi biti resen (kot zakonske zveze), nato pa se želi ves srečanje z njo starši. Če ne mislite, on je vaš prijatelj, potem bi lahko rekli, da je je premika prehitro in počakati in videti, kaj se zgodi. Če pa me vprašate, verjamem, da vsak odnos, ki je trajala več kot teden dni, se lahko zakonska zveza. Moji starši poročen nekaj dni po srečanju, in nekaj let pozneje so imeli otroci in dobro delo, in sem srečno poročen, zato mislim, da bi morali iti in naj se mu izpolnijo svoje starše. Mislim, da je ta fant je začel zanimati v resnejše razmerje z vami. Spoznavanje vaše starše, je prvi pomemben korak v vsak odnos. Čestitke če ste zainteresirani tudi v odnosu. Boste morali govoriti z njim o tem. Ko sem rekel nekaj podobnega, ne razumem, zakaj želim, da izpolnjujejo moja družina, samo sliši se kot nekaj hoče nekaj narediti skupaj, in mislil sem, da ne bi bili na isti ravni.

Nekaj takega

Morda je premislil in bil je res znotraj vas. Upočasni, to je kot človek, ki je morda si ga vzel in nato strmoglavilo in spali. Morda vas ljubi in ne želite, da vam povem, da to ni zelo čudno. Moral bi ga vprašali, kaj misli, da je to razmerje bi moralo voditi k, in ugotovite, katere ideja je. izpolnjevati svojo družino in predstavljajte si, kako lepo in prijazno tvoji starši so, in pokaže vaši starši, koliko se cenim vas in vašo družino. Če se to zgodi, boste morda morali fant, če ne idiot, obstaja nekaj prijatelji, ki jih poznam, se dogaja, da se poroči z mano, ampak jaz ne hvalil o mojih staršev, sem jim povedal, da izgubijo. Škoda, da mladoletniki, nasilje ali grožnje, nadlegovanje ali vdor v zasebnost, zastopanja ali zlonamerna dejanja, goljufije ali lažno predstavljanje, škoda, da mladoletniki, nasilje ali grožnje, nadlegovanje ali vdor v zasebnost, zastopanja ali zlonamerna dejanja, goljufije ali lažno predstavljanje, škoda, da mladoletniki, nasilje ali grožnje, nadlegovanje ali vdor v zasebnost, zastopanja ali zlonamerna dejanja, goljufije ali lažno predstavljanje

About