Je bil telefon, ki omogoča komunikacijo s komer koli, v Švedska (VIDEO) Sveže novice za vas

Vsakdo lahko pokliče in se pogovorite z naključno Šved

APR leto je postalo znano, da je Švedska je bila prva država, ki je dobil svojo telefonsko številkoZdaj rezidenti drugih držav, ki bodo lahko pokličete na mobilni telefon, vsako Šved. Prebivalci morali prenesti poseben program, ki jim omogoča, da se v stiku s svetom in govoriti v imenu svoje države. Klicanje se boste lahko pogovarjali z eno naključno lokalni prebivalec, ki bo odgovoril na vprašanja o svoji državi.

Švedska ima tam svoje telefonske številke, da vsakdo lahko pokliče naključno Šved in se pogovorite z njim na katerem koli področju.

Švedska postala prva država na svetu, ki je imel tudi svojo telefonsko številko.

Švedski turistično Društvo je odprl tudi telefonsko linijo, kjer je vsak državljan sveta lahko komunicirajo z naključno izbrani prebivalci Švedske, v skladu.

Opozoriti je treba, da je projekt, ki je bil ustvarjen z namenom, da lahko vsaka oseba, spoznajo življenje na Švedskem. Švedska je imelo svojo telefonsko številko Kot kaže koordinate, da dobite vsak rezident te države in govori. Prebivalci morali prenesti poseben program, ki jim omogoča, da se v stiku s svetom.

Glavna ideja pobude za spodbujanje Švedskem v tujini

Na app na spletni strani navedeno, da je Švedska je bila prva država, ki je začel svojo telefonsko številko. Vsakdo lahko pokliče na Švedsko in izvedeli vse novice iz te države, je pomembno vedeti, švedski ali angleškem jeziku. Klici med prostovoljci, ki namestili program, bodo razdeljeni naključno, ampak vsak lahko izbere čas dneva, v katerem je udobno govoriti. Švedski turistično Društvo je danes izdala enotno telefonsko številko za klicanje, ki jih lahko klepetate z naključnim rezident Skandinavskih Kraljestva. Računalnik naključno preusmeritev klicev na tiste državljane, ki so se prijavili kot prostovoljci. Švedska je bila prva država, ki je dobil svojo telefonsko številko, o katerih so poročale novice objavi. Pobudnik ta ideja je bila narejena s lokalna turistična Društva. Mediji so poročali, da je to številko lahko pokličete kdorkoli iz katerekoli države. To je potrebno le poklicati številko, in vas bo naprava samodejno poveže s prebivališčem na Švedskem, ki prenesli posebne vloge, ob tako del v projektu. Švedska postala prva država na svetu, ki je dobil svojo telefonsko številko. Švedska je dobil svojo lastno klic na številko: tako je mogoče, da pokličete naključno Šved, ki je vnaprej naložene na posebnih app.

Tako, Švedska postala prva država, ki se je začela v prostor.

Na spletni strani švedskega turistična Zveza pravi, da točno pred leti Švedska postala prva država na svetu, na ustavni ravni, prepoved cenzure. Švedska postala prva država na svetu, ki je imel tudi svojo telefonsko številko.

Zdaj vsakdo zunaj države, lahko pokličete številko za pogovor z naključno Šved in ga vprašali o ničemer.

Švedska je bila prva država, Švedska postala prva država na svetu z lastno telefonsko številko. Ni veliko o sebi, oglasi, Švedska, poročila, nekaj, kar boste našli neformalno mladine.

Lastna soba na Švedskem se je pojavila aprila, Nordijska rider je upokojil.

Na Švedskem je za ta namen, je imelo svojo telefonsko na Švedskem za ta namen je imela svoj telefon.

Registrirate na spletnem mestu in čakajo na klice, na Švedskem, odkril telesa.

Številko za klice iz Švedske, da govori o vsem, kar se s prvim Šved.
video klepet z dekleti brezplačno brez registracije Iščem za občasna srečanja poročena ženska si želi Pravoslavni Dating free video chat Dating brez registracije spoznajte mesto video Dating svetu video klepetalnice online Chatroulette dekleta foto Dating registracija za brezplačno